Tietoa yrityksestä

Äidiltä tyttärelle

Moision leipomon tuotteet ovat tuttuja Hämeenkyröläisille ja ympäristö kuntien asukkaille jo 1980-luvun alusta lähtien.

Vuonna 1980 Marja ja Reijo Moisio rakensivat omakotitalonsa takkahuoneeseen pienen leipomotilan. Lämpimän hiivaleivän-ohrakakon tuoksua jaeltiin Kyröskosken Mannista lähikauppojen kautta asiakkaille.Kymmenen vuotta myöhemmin siirryttiin isoimpiin tiloihin Marjan kotitilan kulmille Ikaalisten Kilvakkalaan.

Marjan ja Reijon tytär Terja aloitteli taikinaan tutustumisen jo 80-luvulla kotitalon takkahuoneleipomossa ja keittäjä kautta leipurikoulun myötä jäi äidilleen töihin.

Vuonna 1998 kutsuivat uudet haasteet vuorostaan Terjaa. Alettiin suunnittelemaan leipomon siirtämistä uudelleen Hämeenkyröön. Terjan asuintalon tontille saatiin rakentaa tilat pienelle leipomo-myymälälle. Nyt 15 vuotta myöhemmin ollaan jälleen muutosten edessä-uusi 150m2 isompi laajennusosa on valmistunut.

Tänään, niinkuin äidin opit ovat opettaneet, oikotietä onneen ei ole. Leivomme kaiken itse, aidoista raaka-aineista. Ruokaleivät kiviarina-uunilla paistaen, pullat ja taikinat aidoilla kermoilla ja voilla maustaen.

Moision kotipakari on yritys, jossa asiakkaan tyytyväisyys on kaiken a ja o.

Laadukkaiden tuotteiden valmistaminen on leipureille- ja kondiittoreille suuri ylpeyden aihe.

Usein kuulee asiakkaiden toteavan, että korvapuustit esimerkiksi ovat kuin "kotona leivottuja" ja täytekakkuja tilattaessa haluan juuri sellaisen kuin viimeksi oli.

YHTEYSTIEDOT

MOISION KOTIPAKARI OY

Ristamäentie 24
39100 HÄMEENKYRÖ

03 371 6641