Viihtyisä leipomo-kahvila Hämeenkyrössä

Kun kaipaat maistuvaa aamiaista tai hyvän mielen kahvitaukoa uunituoreen leivonnaisen kera, tervetuloa Moision Kotipakarin leipomo-kahvilaan. 


Hämeenkyrössä sijaitseva, ystävällisen palvelun kahvilamme on avoinna aamuvarhaisesta iltapäivään, maanantaista lauantaihin.

Yhteystiedot ja sijainti

Viihtyisä leipomo-kahvilamme palvelee asiakkaitaan Hämeenkyrössä jo kolmatta vuosikymmentä. Kylällä meidät tunnetaankin käsin tehdyistä herkuistamme sekä iloisesta asiakaspalvelustamme.


Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva kahvila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 6:30–17 ja lauantaisin klo 8–14. Esteettömään kahvilaamme pääsee vaivattomasti myös pyörätuolilla, ja autoilijoille on tarjolla hyvät parkkipaikat. Leipomo-kahvilamme tuotteita voit myös tilata kotiin vietäväksi verkkokaupastamme.

Tee tilaus

Aloita aamusi maukkaasti ja tule nauttimaan aamiainen Moision Kotipakarille arkiaamuisin kello 6:30–11.

Nauti paikan päällä tai osta mukaan

Kahvilastamme löydät suurella sydämellä valmistetut leipomo- ja konditoriatuotteemme, kuten pullat, munkit, wienerleivät, leivokset ja pikkuleivät, sekä suolaiset herkut, kuten sämpylät, sarvet, pasteijat ja karjalanpiirakat. 


Vitriinit ovat täynnä lämpimiä leivonnaisia heti aamusta kello 6:30 alkaen. Nauti herkut paikan päällä kuuman kahvin taikka teen kera tai osta mukaan kotiin vietäväksi – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii!

Tilaa verkkokaupasta – nouda kahvilasta

Voit tilata leipomotuotteitamme myös etukäteen verkkokauppamme kautta. Tilaukset maksetaan ja noudetaan kahvilastamme. Halutessasi voit tehdä tilauksen myös ottamalla meihin yhteyttä. 


Valmistamme toiveidesi mukaiset täytekakut, juustokakut, voileipäkakut, pikkuleivät ja muut herkut juhlaasi tai muuhun tilaisuuteen!

Tutustu tuotteisiin

Maistuvaa aamupalaa

Tarjoilemme monipuolisen aamupalan joka arkiaamu kello 6:30–11. Aamupalaan sisältyy puuro, leipä, leikkele, kurkku, tomaatti, salaatti sekä kahvi/tee/mehu. Lisäksi päivittäin vaihtelevasti jogurtti, mysli, kananmuna, pekoni, nakit, lihapullat yms. Aamupalan hinta on 5,80 €. 

Vuokraa tilat omaan käyttöön

Kahvilamme on vuokrattavissa erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten yrityskokouksia, varten arkisin kello 15 jälkeen. Kahvilastamme löytyy hyvät pöydät ja tuolit yhteensä 30:lle osallistujalle. Voit tilata meiltä lisäksi tilaisuuttasi varten haluamasi tarjoilut, kuten pullakahvit tai vaikkapa täytetyt sämpylät. 

 

Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää tilojen vuokrauksesta! Saat pian meiltä edullisen tarjouksen tilaisuudellesi, sisältäen tilan vuokran sekä tarjoilukulut.

Kysy lisää